Gezocht: Projectmanager binnen Onderwijs, Zorg en Welzijn

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Projectmanager van 15 november 2012 tot 1 maart 2013 voor 16 uur per week.

Functie-inhoud:

Het gaat om de volgende werkzaamheden:
– Secretaris van het regionale project Krimp en onderwijs, waarbij we samen met bestuurders van de scholen uit de kleine regio, en met de bestuurders van de gemeenten Woensdrecht en Steenbergen (en BoZ) bekijken hoe we de krimp kwalitatief goed kunnen opvangen.
Daarbij bereidt betrokkene de stuurgroepvergaderingen samen met de procesbegeleider (externe) voor, verbindt  partijen en zorgt  voor documenten en bespreekt het e.e.a. door met de afdelingsmanager (als Stuurgroeplid).  Daarnaast informeert betrokkene de wethouder over de voortgang tijdens het portefeuillehoudersoverleg.

– Voorbereiding van de regionale bestuurscommissie ZWO (zorg, welzijn en onderwijs): de agenda tijdig opvragen en een integraal advies voorbereiden op de onderdelen die onderwijs-gerelateerd zijn, eventueel in overleg met Maatschappelijke Dienstverlening.

– Projectlid MultiFunctioneleAccommodatie Gageldonk: in overleg met enkele medewerkers  van andere afdelingen beoordelen wat de mogelijkheden zijn om een BredeSchoolidee in de wijk Gageldonk  te laten landen. Advisering vanuit de discipline ‘onderwijs’.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Aantoonbare kennis en ervaring als projectleider binnen met name Onderwijs, maar ook Welzijn en Zorg binnen de lokale overheid
 • Ervaring met projecten op het gebied van de Brede School
 • Ervaring met Multifunctionele accommodaties
 • Minimaal afgeronde HBO opleiding
 • Ervaring met projecten met een hoog politiek, maatschappelijk en/of financieel-economisch afbreukrisico
 • Ervaring met projecten waarbij een groot aantal (externe) partijen/belanghebbenden
  betrokken is
 • Ervaring met projecten met een multidisciplinair en/of specialistisch karakter
 • Ervaring met het voorbereiden, begeleiden en evalueren van projecten binnen de lokale overheid
 • Het door u aangeboden CV dient de volgende gegevens te bevatten; naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden, referenties en vermelding van eerder, bij een van de aangesloten organisaties, genoten werkervaring.  Het CV dient opgesteld te zijn in de Nederlandse taal en uit maximaal 5 pagina’s (A4) te bestaan en bevat 2 referenties.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk de ochtend van 9 november 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s