Gezocht: beleidsmedewerker Evenementenbeleid

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Utrecht een Beleidsmedewerker Evenementenbeleid ter uitbesteding van de nota evenementenbeleid. De aanvang van het project is 15 november 2012.

Functie-inhoud:

De opdracht omvat de volgende onderdelen:

 • 1. opstellen PvA inclusief planning voor het leveren van een nota evenementenbeleid en inrichting werkproces evenementen
 • 2. procesbegeleiding (interne afstemming)
 • 3. oplevering geactualiseerde nota evenementen, ingebed in Visie Maatschappelijk Vastgoed (tussenproduct)
 • 4. college/raadsadvies en verwerking zienswijzen, eindproduct in de raad behandelde nota evenementen vóór 1 mei 2013
 • 5. opstelling procesbeschrijving evenementen (overeenkomst met het regionale beleid Evenementenveiligheid) waaronder een procesbeschrijving, stroomschema en RACI-tabel
 • 6. overdracht naar de lijn

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Minimaal HBO-opleiding afgerond
 • Tenminste 5 jaar ervaring als beleidsmedewerker bij een gemeente
 • Ervaring in de laatste 7 jaar in het opstellen van evenementenbeleid
 • Ervaring in de laatste 7 jaar in het opstellen van werkprocessen
 • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken: ondernemend, resultaatgericht, bestuurlijk sensitief, goed in plannen en organiseren, communicatief sterk, zowel in woord als geschrift
 • De gemeente gaat uit van een totaalprijs tussen de € 7.000 en € 10.000
 • Het door u aangeboden CV dient de volgende gegevens te bevatten; naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden, referenties en vermelding van eerder, bij een van de aangesloten organisaties, genoten werkervaring.  Het CV dient opgesteld te zijn in de Nederlandse taal en uit maximaal 5 pagina’s (A4) te bestaan en bevat 2 referenties.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk de ochtend van 08 november 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s