Gezocht: klantmanager Jongeren

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Amsterdam (DWI) een Klantmanager Jongeren van 1 november 2012 tot 31 januari 2013 voor 36 uur per week met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

Projectmatige aanpak van de 22- en 23 jarige jongeren die niet op school zitten, niet beschikken over een startkwalificatie en niet bekend zijn bij DWI.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • De kandidaat heeft minimaal 1 jaar ervaring in de laatste 3 jaar als Klantmanager. Deze ervaring dient duidelijk te blijken uit het CV waar en hoe deze ervaring is opgedaan
  • De kandidaat heeft ruime en aantoonbare ervaring met de doelgroep Jongeren. Deze ervaring dient duidelijk beschreven te staan in het CV en de referentie.
  • U voegt minimaal één referentie toe van vergelijkbare werkervaring. Hiervoor dient u het via KMS aangereikte referentiemodel volledig in te vullen
  • De kandidaat heeft eerder in een project gewerkt voor de toeleiding van Jongeren naar (regulier) werk. Dit project en de rol van de kandidaat dient duidelijk te zijn beschreven in een referentie
  • Er is sprake van een projectmatige aanpak. Kandidaat dient derhalve zeer zelfstandig te kunnen werken, initiatiefrijk en doelgericht zijn.
  • De kandidaat heeft ervaring als Klantmanager binnen Gemeente Amsterdam

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 30 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s