Gezocht: casemanager arbeidsmarkt en sociale zaken

KMS Overheid zoekt namens de gemeente ‘s-Hertogenbosch een Casemanager Arbeidsmarkt en Sociale Zaken (specialist re-integratie) voor 36 uur per week vanaf “heden” tot en met 31 december 2012.

Functie-inhoud:

De casemanager werk is een specialist op het gebied van re-integratie van werkzoekenden. Als casemanager Werk help je de teams werk bij het realiseren van de doelstelling om zoveel mogelijk instroom in de WWB te voorkomen en om uitstroom te bevorderen. Dit doe je door zelf groepsbijeenkomsten (workshops en trainingen) te geven en door klanten te begeleiden en te coachen. Daarnaast voer je een aantal wettelijke taken uit (registratie/ maatregelbeleid/ handhavingsbeleid).

Je werk bestaat uit het ontdekken van arbeidspotentieel bij werkzoekenden met een WWB uitkering. Vaak is er sprake van meervoudige gecompliceerde problematiek die belemmerend werkt bij het vinden van werk.

Waar zijn wij naar op zoek?

Re-integratie wordt niet meer ingekocht maar door de teams Werk zelf uitgevoerd. De nadruk ligt hierbij op het voorkomen van instroom in de WWB en het stimuleren van uitstroom. Voor deze functie vraagt de organisatie professionals die weten wat er in hun werkveld te koop is en de actualiteit daarbij op de voet volgen. De casemanager gaat creatief met de cliënten aan de slag op het gebied van re-integratie en is zich daarbij bewust van de wettelijke kaders.

Eisen:

  • HBO Sociaal Juridische dienstverlening en Modulaire cursussen (Bestuursacademie), betrekking hebbend op de WWB
  • tenminste 3 jaar ervaring (na afronding van de functiegerichte opleiding) met reïntegratie van werkzoekenden vanuit de WWB
  • U heeft aantoonbare werkervaring met werken vanuit een gemeente
  • U heeft ervaring met voor een groep staan om workshops en trainingen te geven
  • U heeft een zakelijke instelling naar klanten toe
  • Je beschikt over de competenties: Fraude alert zijn, Flexibel en stressbestendig zijn, Resultaatgericht en inventief kunnen werken, Kunnen coachen van klanten naar werk

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Wij zijn onderdeel van Holland Talent Group  www.hollandtalentgroup.com

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 31 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s