Gezocht: productbeheerder cultuurtechniek (water)

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Amsterdam een productbeheerder cultuurtechniek voor 24 uur per week vanaf 1 november 2012 (zsm) tot 1 februari 2013 met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

Jaarlijks is onderhoud gewenst aan de openbare ruimte, in dit geval watergerelateerde onderwerpen. Als gevolg van een gebrek aan cultuurtechnisch uitvoerende kennis is er achterstand ontstaan in de uitvoering jaarschijf 2012 en de voorbereiding jaarschijf 2013.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zoeken een stevige en duidelijke cultuurtechnisch productbeheerder met overheids-ervaring in de uitvoering van watergerelateerde onderwerpen die doelgericht en besluitvaardig optreedt rekening houdend met de betrokken partijen. Gezien de hierboven omschreven situatie zijn wij op zoek naar een HBO geschoolde kandidaat met minimaal 10 jaar overheids-ervaring op het cultuurtechnische vakgebied.

Eisen:

  • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • De kandidaat heeft minimaal 10 jaar ervaring binnen de overheid op het cultuurtechnische vakgebied
  • De kandidaat heeft aantoonbare kennis van werkvoorbereiding en uitvoering van cultuurtechnische werkzaamheden binnen de bebouwde kom. Deze ervaring dient duidelijk beschreven te staan in het CV en/of de referentie(s)
  • Het CV beslaat maximaal 5 pagina’s
  • De kandidaat heeft het certificaat Gedragscode Flora- en Faunawet niveau 2 of 3.
  • U levert minimaal 1 referentie aan van een vergelijkbaar project waaruit blijkt dat het traject naar tevredenheid van de opdrachtgever is uitgevoerd
  • De kandidaat heeft ervaring in het vervullen van de rol van opdrachtgever binnen het beschreven vakgebied zowel intern als extern.
  • De kandidaat heeft kennis van beheersystemen
  • De kandidaat heeft ervaring met het ontwikkelen van jaarprogramma’s

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk de ochtend van 29 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s