Gezocht: Programmamanager nieuwbouw begeleiding buurthuis

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Amsterdam een Programmamanager nieuwbouw begeleiding buurthuis voor 24 uur per week vanaf 1 november 2012 (zsm) tot 31 december 2016 met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

Voor de ontwikkeling van een buurthuis en gymlokaal zijn we op zoek naar een programma/projectmanager die met zijn team – bestaande uit projectleiders, adviseurs – de nieuwbouw van voornoemde panden ontwikkelt.

Gewenste situatie: Het doel is om te bewaken dat het stadsdeelbestuur gedurende het planproces van de nieuwbouw buurthuis en gymlokaal op het juiste moment op basis van activiteiten een bestuurlijke afweging kan maken. Een afweging waaraan informatie van de per fase de juiste betrokken partijen ten grondslag ligt.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zoeken een stevige en duidelijke programma/projectmanager die doelgericht en besluitvaardig optreedt rekening houdend met de betrokken partijen. Dit met nadrukkelijk oog voor de politieke legitimiteit die het proces per fase/activiteit vraagt. Weet mensen te motiveren en een professioneel team te bouwen op het gebied van vastgoedontwikkeling.

Eisen:

  • De kandidaat heeft minimaal 4 jaar in de afgelopen 5 jaar ervaring als programma/projectmanager in vastgoedontwikkeling
  • De kandidaat heeft een afgeronde WO opleiding
  • De kandidaat heeft ervaring met de bestuurlijke besluitvorming in verschillende fases van vergelijkbare projecten
  • De kandidaat is vanaf gunning beschikbaar tot en met 31 december 2016 met een optie op verlenging. Het project duurt 5 jaar.
  • Het CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s

Wensen:

  • De kandidaat heeft ervaring met bestuurlijke besluitvorming in verschillende fases van het plaberum gemeente Amsterdam
  • De kandidaat heeft in de afgelopen 3 jaar minimaal 1 vergelijkbaar project uitgevoegd en hiervan overlegt u een referentie.
  • De kandidaat is in het bezit van tenminste Prince II foundation en/of is IPMA-B/C gecertificeerd.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk de ochtend van 29 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s