Gezocht: Projectmanager participatietrajecten buurtplannen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een ervaren Projectmanager participatietrajecten buurtplannen voor 24 uur per week vanaf ongeveer 15 november 2012 (zsm) voor een periode van 6 maanden met kans op verlenging met 3×6 maanden.

Functie-inhoud:

Wij zoeken voor de periode vanaf half november 2012 voor minimaal een half jaar voor 2 tot 3 dagen per week een projectmanager voor het managen (verantwoordelijk voor budgetten, capaciteit en planning) van de buurtplannen.

De projectmanager vervolmaakt het projectplan en coacht de projectleiders zodat zij zelfstandig de buurtplannen kunnen realiseren.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je bent een ervaren projectmanager die werkt volgens de PDCA cyclus en bent in staat om mensen te verbinden en hebt een zakelijke aanpak.
  • Je beschikt over ruime relevante gemeentelijke ervaring met participatietrajecten als  projectmanager bij participatietrajecten in buurten en/of wijken
  • Je beschikt over relevante gemeentelijke ervaring als projectmanager bij participatietrajecten in de openbare ruimte en het sociale domein
  • Ervaring met zowel het fysieke als het sociale domein o.g.v. participatie.
  • Kennis en ervaring o.g.v. coaching
  • Je beschikt minimaal over een hbo diploma
  • Ruime ervaring met projectmanagement op het gebied van integrale planvorming.
  • Ruime ervaring binnen gemeentelijke organisaties met betrekking tot de buitenruimte.
  • en beschikt over de competenties: Helicopterview, Resultaatgericht, Daadkracht, Samenwerkingsgericht, Regisserend, Ondernemend, Plannen en organiseren, Integraal werken.
  • Je CV is volledig in het Nederlands en beslaat maximaal 7 pagina’s, waaronder minimaal 1 referentie van een eerder relevant project/opdracht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 25 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s