Gezocht: GEO-bestandsbeheerder

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Brabant een GEO-bestandsbeheerder voor 16 uur per week vanaf 1 november 2012 (zsm) voor een periode van 6 maanden.

Functie-inhoud:

Bestandsbeheer werkzaamheden, inhoudende o.m.:

 • het opnemen, uitwerken en invoeren van inventarisatiegegevens (ook kwaliteit) in het Geïntegreerd Beheer Informatiesysteem (GBI) en het bewerken van tekeningen in ArcGIS. Verwerken van mutaties van administratieve kenmerken behorende bij de ruimtelijke objecten in het beheerpakket op de beheerdisciplines groen, wegen, kunstwerken en riool
 • het opzetten van staten van hoeveelheden ten behoeve van bestekken en bestekswijzigingen en het aanleveren van informatie uit het Geografisch Informatie Systeem (levert de basis t.b.v. de werkvoorbereiding en derden).
 • administratieve werkzaamheden ten behoeve van de werkvoorbereiding onder functionele leiding van een specialist (GBI/GIS) en/of de specialisten beheer en beleid kapitaalgoederen en/of (senior) projectleiders, zorgdragen voor het tijdig aanleveren van mutaties door derden en het verwerken van de areaaluitbreidingen t.b.v. de      afdelings-begroting.
 • vervaardigen van themakaarten en inhoudelijk controleren van eigen teken- en constructiewerk en dat van collega’s;

Landmeetkundige werkzaamheden, inhoudende o.m.:

 • verkennen van de topografische basiskaart en de beheerbestanden groen, wegen, water en riool
 • inhoudelijk controleren van metingen van collega’s.

Overige werkzaamheden:

 • leveren van bijdragen aan de ontwikkeling van de kwaliteitszorg binnen de kaders van de kwaliteitsmethodieken zoals ISO en INK en de optimalisering van (bedrijfs)-processen en standaardiseringen;
 • leveren van bijdragen aan de automatiseringsontwikkeling bij de afdeling.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • ten minste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (na afronding van de
  functiegerichte opleiding)
 • ervaring met de bijhoudingswerkzaamheden in het kader van het bestandsbeheer in het Geïntegreerd Beheer Informatiesysteem (GBI) en de GBKN/BGT
 • MBO Informatica, en/of MBO Cultuurtechniek.
 • cursus in het werken met GBI en ArcGIS
 • affiniteit met Excel en Wor
 • cursus in het werken met Microstation, GeoCad en NGDW
 • Je beschikt over de competenties: Zelfstandig, precies en nauwgezet, proactief communicatief (goed luisteren naar de klanten) en gestructureerd.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s