Gezocht: medewerker Vergunningen Milieu, DHW en APV

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een medewerker Vergunningen Milieuwetgeving, Drank- en Horecawet en de APV voor 28 uur per week vanaf 1 december 2012 tot 31 maart 2013 met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

  • Is verantwoordelijk voor de uitvoering en vergunningverlening op het terrein van milieuwetgeving, Drank- en Horecawet en de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).
  • Is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van beleid op het gebied van de Drank- en Horecawet en de APV

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Draagt zorg voor de complete afwikkeling van vergunningprocedures (aanschrijvingen, beschikkingen, verlening, bezwaar en beroep, verweerschriften en onderzoek) in het kader van de Wet milieubeheer met daaraan gerelateerde wetgeving
  • Is belast met het ontwikkelen van beleid op het gebied van de Drank- en Horecawet en een aantal onderdelen APV
  • Behandelt aanvragen en verleent (bij mandaat) vergunningen / ontheffingen in het kader van de Drank- en Horecawet, met daaraan gerelateerde wetgeving en verzoeken / aanvragen ingevolge de APV
  • Adviseert collega’s en derden beleidsmatig en juridisch over (technische) milieuaspecten

Waar zijn wij naar op zoek?

  • HBO werk- en denkniveau bijv. HBDO milieu of HBO-milieukunde
  • Je beschikt over recente relevante werkervaring die je kunt laten zien aan de hand van een referentie
  • Je beschikt over de competenties: Resultaatgerichtheid, Flexibiliteit, Integriteit, Klantgerichtheid, Kwaliteitsgericht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 24 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s