Gezocht: Jobhunter

KMS Overheid zoekt namens DWI (Pantar) gemeente Amsterdam twee Jobhunters voor 36 uur per week vanaf “heden” tot 31 december 2012 met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

Je bent actief op zoek naar reguliere banen voor mensen die gaan uitstromen. Je zoekt naar werk- en ontwikkelplekken door middel van (koude) acquisitie. Je bent actief op zoek naar een passende werkplek (in het kader van een traject werken met behoud van uitkering) voor medewerkers bij een reguliere werkgever.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • De kandidaat heeft ruime en aantoonbare ervaring met het bemiddelen van mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Deze ervaring van minimaal 3 jaar achtereenvolgend in de afgelopen 5 jaar, dient duidelijk beschreven te staan in het CV en de referentie.
  • De kandidaat is minimaal 32 uur per week beschikbaar en bij voorkeur 36 uur. Het is niet mogelijk 36 uur te verdelen over 4 dagen!
  • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • De kandidaat heeft ruime ervaring met het onderhandelen over tarieven (inleenvergoedingen)
  • De kandidaat beschikt over de volgende competenties/vaardigheden: – actieve en flexibele persoonlijkheid, – oplossingsgericht, – in staat op verschillende niveaus te communiceren, – enthousiast, – pioniersgeest
  • Het CV van de kandidaat beslaat maximaal 5 pagina’s
  • U voegt minimaal één referentie toe van vergelijkbare werkervaring (volgens bij ons bekend format van de gemeente Amsterdam)
  • De kandidaat kan aantonen dat hij/zij een uitgebreid netwerk heeft van potentiële werkgevers in Groot Amsterdam en uit dit netwerk snel banen kan genereren voor de beschreven doelgroep. Uit het CV en/of een praktijkbeschrijving moet blijken dat de kandidaat ook daadwerkelijk de benodigde bagage heeft.
  • De kandidaat heeft ruime en aantoonbare ervaring met het opzetten en onderhouden van commerciële netwerken (een referentie met een beschrijving is toegevoegd)

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 22 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s