Gezocht: functioneel beheerder, inrichting zaaksysteem

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een functioneel beheerder voor 24 uur per week vanaf 1 november 2012 tot 31 december 2013.

Functie-inhoud:

De gemeente wil het zaakgericht werken succesvol invoeren binnen de organisatie en heeft tijdelijk extra expertise nodig hiervoor.

Je draagt, binnen de gemeentelijke ICT- kaders, zorg voor het ontwikkelen, realiseren en het optimaliseren van de kwaliteit van de informatievoorziening binnen de hele organisatie. Je hebt ontwikkel- en beheerservaring met het systeem Webnext of ander zaaksysteem. Je bent voornamelijk bezig met het functioneel inrichten van het zaaksysteem en het oplossen van functionele inrichtingsvragen.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je beschikt over een MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt enkele jaren ervaring als functioneel beheerder en hebt bij voorkeur kennis van het zaaksysteem Webnext (of ander zaaksysteem).
  • Je bent op de hoogte van het concept zaakgericht werken binnen de overheid.
  • Voor alle medewerkers binnen onze organisatie gelden de kerncompetenties aanspreekbaarheid, betrokkenheid, servicegerichtheid en resultaatgerichtheid. Tevens ben je innovatief en flexibel.
  • Je hebt uiteraard relevante ervaring op dit terrein en kunt dat in de vorm van een referentie laten zien

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 22 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s