Gezocht: Projectleider/ontwerper digitaal platform omgevingsvisie

KMS Overheid zoekt namens de provincie Gelderland een Projectleider/ontwerper digitaal platform omgevingsvisie voor 32 uur per week vanaf 22 november 2012 tot 1 juni 2013 met optie op verlenging met 6×3 maanden.

Functie-inhoud:

Binnen het project “omgevingsvisie” is de projectleider/ontwerper verantwoordelijk voor ontwerp en realisatie van het digitaal platform omgevingsvisie. Daarbij behoren de volgende taken:

 • samen met interne en externe stakeholders het functioneel en technisch ontwerp van  het digitaal platform maken.
 • indien de bestaande systeemcomponenten binnen de Provincie daarvoor ontoereikend zijn: selectie en implementatie van nieuwe basistechnologie (content management systeem en webapplicaties).
 • laten inrichten en (in iteraties) laten ontwikkelen van het digitaal platform wat het proces Gelderland anders ondersteund. Hierbij is de werkende techniek niet het einddoel. Het gaat vooral om een platform wat toegevoegde waarde levert aan de in opbouw en in beweging zijnde community rond Gelderland anders.

Deze offerteaanvraag betreft inzet  van een projectleider/ontwerper digitaal platform omgevingsvisie voor de in deze aanvraag beschreven activiteiten vanaf 12 november 2012 tot 1 juni 2013, voor 28 tot maximaal 32 uren per week,  met de mogelijkheid van verlenging van de termijn voor de duur van maximaal zesmaal drie (3) maanden. Er bestaat een wederzijdse mogelijkheid tot het maandelijks opzeggen van het contract.

Waar zijn wij naar op zoek?

Van de kandidiaat wordt verwacht dat hij/zij voldoende projectmanagementvaardigheden en kennis over digitale communicatie en e-participatie heeft om deze opdracht uit te voeren. Aantoonbare ervaring met management van vergelijkbare projecten is noodzakelijk. De kandidaat heeft kennis van de markt is een volwaardig gesprekspartner voor leveranciers. We verwachten een prettige collega die oplossingsgericht werkt en in staat is om in een open context samen met andere vernieuwingen door te voeren.

Eisen:

 • De kandidaat dient een afgeronde HBO- of WO-opleiding te hebben
 • De kandidaat dient minimaal 3 jaar ervaring te hebben, in projectleiding in de afgelopen 5 jaar
 • De kandidaat dient aantoonbare ervaring te hebben met ontwerpen en realiseren van webomgeving omgeving voor e-participatie en beleidscommunicatie.
  Geef aan bij welke toepassingen u de afgelopen vijf (5) jaren betrokken bent geweest bij de ontwerp en realisatie.
 • U heeft aantoonbare ervaring met het laten inrichten van een communicatieplatform voor een grote organisatie (minimaal 250 medewerkers)
 • U heeft een visie op digitale communicatie van overheidsbeleid in een veranderende samenleving
 • U heeft ervaring met het ontwerpen van webomgevingen
 • U heeft kennis van contentmanagement systemen (CMS); u geeft aan welke opleiding u hebt gevolgd waarin u kennis hebt opgedaan van contentmanagement systemen en waar u ervaring hebt opgedaan van contentmanagement systemen in de afgelopen vier jaren (aangevuld met NAW gegevens van de referentie)
 • U heeft kennis en ervaring van ICT-architectuur en geeft aan waar u, minimaal twee (2) projecten, gewerkt hebt met een project startarchitectuur.
 • U heeft kennis van geografische informatie systemen en/of  digitale ruimtelijke plannen en u geeft aan met welke systemen u gewerkt hebt en van welke onderdelen u kennis heeft.
 • Er wordt verwacht dat u bekend bent met het krachtenveld van leveranciersverdeling. U heeft kennis van de markt van web-toepassingen en dienstverlening. Benoemt u hier toeleveranciers in de web-ontwikkeling waar u de afgelopen vijf (5) jaren ervaring mee hebt gehad.
 • U dient als opdrachtgever te kunnen functioneren en in staat te zijn om te onderhandelen over de uitvoering van opdrachten. U dient een volwaardige gesprekspartner voor leveranciers te zijn. Geeft u aan waar u de afgelopen vijf (5) jaren hier ervaring mee hebt opgedaan, met minimaal twee (2) voorbeelden.
 • U bent in het bezit van een diploma Prince2 practioner

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 24 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s