Gezocht: directievoerder

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een directievoerder voor 8 tot 24 uur per week (gemiddelde inzet is naar verwachting 16 uur per week) van 11 februari 2013 tot 31 december 2013 met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

De directievoerder stuurt inhoudelijk, door heldere en pro-actieve communicatie, op draagvlak en resultaten. Hij/zij zorgt voor de organisatie en planning van de uitvoering van  (voornamelijk) civieltechnische projecten in de openbare ruimte (waterkeringen, riolering, civieltechnische kunstwerken, wegen en openbare verlichting), inclusief de afstemming en communicatie met de omgeving. Op een energieke wijze is hij/zij in staat projecten naar een optimaal en duurzaam eindresultaat te leiden. Hij/zij heeft als belangrijke taak het directievoeren van en houden van toezicht op de bestekconforme uitvoering, zowel gemeentelijke projecten als (in voorkomende gevallen) projecten van derden. Ook wordt van hem/haar inzet gevraagd bij de (besteks)voorbereiding van werkzaamheden in de openbare ruimte, met name het toetsen van ontwerpen, bestekken en van kostenramingen.

Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor de (besteks-)administratie van projecten tot aan de definitieve oplevering, inclusief overdracht van revisiegegevens aan opdrachtgever.

Opdrachtgever behoudt zich het recht voor de opdracht tot directievoering te verdelen over meerdere kandidaten. Een en ander afhankelijk van soort project en profiel van de kandidaten.

De directievoerder die wij zoeken kan integraal denken en werken. Hij/zij dient minimaal te beschikken over een HBO werk- en denkniveau. Hij/zij werkt vakgebiedoverstijgend, en soms ook afdelingsoverstijgend. Door zijn/haar manier van werken wordt de gemeente op een positieve manier onder de aandacht gebracht van externen. Daarbij is hij/zij klankbord voor collega- directievoerders. De directievoerder die wij zoeken is voorts zichtbaar en geaccepteerd in de organisatie, bouwt aan relaties, maar is ook kritisch en doortastend. Hij/zij ziet kansen, hanteert conflicten en onderhandelt. Hij/zij is ‘de spil’ tussen aan de ene kant onze inwoners en aan de andere kant de verschillende aannemers.

Let op! Afhankelijk van de voortgang van het project kunnen de inzetbare uren variëren tussen 8 uur en 24 uur per week.  De werkdagen en de te werken uren zijn in overleg met de leidinggevende

Waar zijn wij naar op zoek?

  • In het bezit van een MTS Civiele Techniek diploma
  • Minimaal 10 jaar aantoonbare relevante werkervaring met directievoeren op civieltechnische beheer- en onderhoudsprojecten (in een gemeentelijke organisatie (als directievoerder) en bij aannemers (als uitvoerder)).
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met realiseren van grote rioleringsprojecten zoals drukriolering, vrijverval, coaten putten, relinen (naaldvilt), afkoppelen.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met realiseren van projecten in zettingsgevoelige gebieden (veengrond).
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring in het werken volgens meerdere soorten bestekken (o.a. D&C, RAW, OMOP).
  • In het bezit van gedragscode Flora en Fauna, certificaat niveau 2
  • De selectiegesprekken vinden plaats op 8 november 2012 tussen 13:00 – 16:00

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 1 november 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s