Gezocht: Projectleider ICT Het Nieuwe Werken

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een Projectleider ICT Het Nieuwe Werken voor 28 – 36 uur per week per 15 oktober 2012 tot 15 april 2013 met optie tot verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

Je geeft leiding aan het deelproject ICT, dat onderdeel uitmaakt van het project Het Nieuwe Werken. Vanuit die rol ben je verantwoordelijk voor alle ICT-aspecten in dat project, zo begeleid je onder andere de in gebruikname van nieuwe middelen, de digitalisering van dossiers en draag je zorg voor een nauwe samenwerking met ICT-beheer. Daarnaast werk je nauw samen met de senior ICT-adviseur aan een grote diversiteit aan zaken die zich op het ICT-werkterrein voordoen. Dat kan het schrijven van beleidsnotities betreffen, maar ook de begeleiding van implementaties. In deze zelfstandige functie leg je verantwoording af aan de manager Informatie.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Afgeronde HBO-opleiding op het gebied van ICT
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als ICT-adviseur in de afgelopen 5 jaar
 • Minimaal 2 jaar ervaring met projectmatig werken, bij voorkeur als projectleider ICT
 • CV beslaat maximaal 2 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties
 • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken:
  – klantgerichtheid
  – probleemoplossend vermogen
  – goede contactuele vaardigheden
  – resultaatgericht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 7 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s