Gezocht: Klantmanager Werk

KMS Overheid zoekt met ingang van half oktober namens de gemeente ‘s-Hertogenbosch Klantmanagers Werk voor 36 uur per week tot 31 december 2012.

Functie-inhoud:

Als casemanager Werk help je de teams werk bij het realiseren van de doelstelling om zoveel mogelijk instroom in de WWB te voorkomen en om uitstroom te bevorderen. Dit doe je door zelf groepsbijeenkomsten (workshops en trainingen) te geven en door klanten te begeleiden en te coachen. Daarnaast voer je een aantal wettelijke taken uit (registratie/ maatregelbeleid/ handhavingsbeleid). 

Je werk bestaat uit:

 • Het ontdekken van arbeidspotentieel bij werkzoekenden met een WWB uitkering
 • Het scheppen van randvoorwaarden en het wegnemen
  van belemmeringen zodat een klant bemiddeld kan worden naar werk
 • Klanten toeleiden naar regulier werk

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • HBO Sociaal Juridische dienstverlening
 • Modulaire cursussen (Bestuursacademie), betrekking hebbend op de WWB
 • tenminste 3 jaar ervaring (na afronding van de
  functiegerichte opleiding) met reïntegratie van werkzoekenden
 • U heeft aantoonbare werkervaring op het gebied van de WWB doelgroep zittend
  bestand.
 •  heeft aantoonbare werkervaring met werken vanuit een gemeente
 •  heeft een zakelijke instelling naar klanten toe
 • U beschikt over de competenties: Voor een groep kunnen staan om workshops en trainingen te geven; Fraude alert zijn; Flexibel en stressbestendig zijn; Resultaatgericht en inventief kunnen werken; Kunnen coachen van klanten naar werk

Wensen:

 • Kennis en ervaring met lokaal beleid van de gemeente ‘s-Hertogenbosch op het gebied van Wwb, Wij,  IOAW, terugvordering, verhaal, onderhoudsplicht en debiteuren
 • ruime kennis en ervaring met Civision Uitkeringen (CUK)

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 02 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s