Gezocht: Klantmanager

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in de regio Utrecht een Klantmanager voor 36 uur per week per “heden” tot 31 december 2012.

Functie-inhoud:

De meest kwetsbare personen in de samenleving kloppen bij jou aan voor hulp. Je begeleidt een vaste groep cliënten persoonlijk bij hun aanvragen voor bijstand. Je bent regisseur van het arbeidstraject in brede zin, terwijl de uitvoering bij de trajectbegeleider ligt. Je luistert naar cliënten, maakt plannen, je wijst hen op mogelijkheden en beperkingen en helpt hen het maximale te bereiken binnen de kaders van de wet. Je ontvangt je cliënten op het stadhuis of gaat op huisbezoek. Je beoordeelt de rechtmatigheid van aanvragen voor de Wet Werk en Bijstand 2012 en de Ioaw. Je hebt veel contact met uiteenlopende partijen, zoals zorginstellingen, energiebedrijven of de schuldhulpverlening. Je bent de spin in het web van alle betrokkenen.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding
  • Kennis van sociale wetgeving en sociaal recht
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de laatste 5 jaar binnen de sociale dienst als klantmanager
  • 36 uur per week beschikbaar
  • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken:
    Klantgericht handelen, resultaatgericht handelen, samenwerken, stressbestendig, plannen en organiseren, helder communiceren, stevig in je schoenen staan alsmede een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Uw CV beslaat maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands,
  • U beschikt over minimaal 2 referenties.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 2 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s