Gezocht: senior WMO-consulent

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een Senior WMO-consulent van 1 oktober 2012 tot 31 december 2012 voor 32 uur per week wegens de verhoogde werkdruk voor het team dat de WMO indicaties verricht.

Functie-inhoud:

Als senior WMO consulent ben je verantwoordelijk voor de intake van klanten die mogelijk in aanmerking komen voor een WMO voorziening. Het gaat hierbij om complexe aanvragen. Hierbij wordt “het gesprek” met de klant al zoveel mogelijk volgens de principes van “de kanteling” ingestoken. Vervolgens stel je zo nodig de indicaties voor de complexe WMO aanvragen. Je bepaalt of er voldoende medische informatie voorhanden is om tot een juist besluit te komen of dat aanvullend medisch advies nodig is. Verder vraag je offertes aan en beoordeel je offertes van voorgestelde WMO voorzieningen. Je stelt rapportages op met daarin een indicatie en selectievoorstel en je stelt beschikkingen op. Kortom; je bent verantwoordelijk voor het hele proces van afhandeling vanaf het moment van de aanvraag tot en met het besluit.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Afgeronde HBO-opleiding als ergotherapeut of fysiotherapeut
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als senior WMO consulent gedurende de afgelopen 5 jaar
  • Voldoende aantoonbare kennis van,  en werkervaring met het pakket GWS4ALL
  • Wij zoeken iemand met volgende vaardigheden/ kwaliteiten: Goede contactuele en schriftelijke vaardigheden, Inlevingsvermogen, Resultaatgericht, Analytisch, Stressbestendig.
  • Uw CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 30 september 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s