Gezocht: Projectleider Openbare Ruimte

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Projectleider Openbare Ruimte van 29 oktober tot tot 31 december 2012 voor 16 uur per week met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

De projectleider is verantwoordelijk voor het projectmanagement binnen multidisciplinaire beheer- en onderhoudsprojecten, van initiatieffase  tot en met de realisatiefase. Voorts is de projectleider verantwoordelijk voor de ramingen, contractvorming, planning, coördinatie, organisatie, controle, veiligheid en bewaakt hij/zij continue kwaliteit, planning en budget. Hij/zij leidt het projectteam en weet hoe hij/zij de projectteamleden moet coachen. Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor de administratie van projecten tot aan de definitieve oplevering, inclusief overdracht van revisiegegevens aan opdrachtgever.

Waar zijn wij naar op zoek?

De projectleider die wij zoeken is een goede organisator en generalist en heeft voldoende vakinhoudelijke bagage om de inhoud van het project te begrijpen en documenten van derden te kunnen beoordelen. Hij/zij heeft een goed ontwikkelde politieke antenne. Hoe groot het project ook is, hij/zij houdt overzicht. Bovendien hakt hij/zij op beslissende momenten de knoop door. Verder communiceert hij/zij gemakkelijk op verschillende niveaus en weet anderen enthousiast en betrokken te krijgen voor zijn/haar ideeën en projecten. Projectmatig werken zit in zijn/haar bloed. De projectleider weet hoe hij/zij moet onderhandelen en tegenstrijdige standpunten bij elkaar kan brengen. Last but not least is hij/zij een doener en pragmatisch en resultaatgericht ingesteld.

Eisen:

  • Minimaal een afgeronde HTS Civiele Techniek opleiding
  • Minimaal 8 jaar aantoonbare relevante werkervaring met het managen van civieltechnische beheer- en onderhoudsprojecten ervaring, in een gemeentelijke organisatie.
  • Minimaal 4 jaar ervaring met realiseren van projecten in zettingsgevoelige gebieden (slappe bodem).
  • Minimaal 4 jaar ervaring met cultuurtechnische projecten en affiniteit met openbare verlichting
  • Minimaal 4 jaar ervaring met projectmatig werken
  • Aantoonbare kennis en ervaring met verschillende contactvormen (o.a. D&C, RAW, UAV).

De selectiegesprekken vinden plaats op 16 oktober 2012 tussen 9:00 – 13:00

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk de ochtend van 9 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Uncategorized, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s