Gezocht: Projectleider invoering nieuwe Drank- en Horecawet

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Brabant een Projectleider invoering nieuwe Drank- en Horecawet van 1 oktober 2012 tot 1 maart 2013 voor 36 uur per week met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

Op 1 januari 2013 treedt de nieuwe Drank- en Horecawet in werking. Vanaf het moment dat deze wet in werking treedt is de gemeente verantwoordelijk voor het toezicht op en handhaving van de nieuwe Drank- en Horecawet. Ook krijgt de gemeente meer ruimte om haar eigen beleid te bepalen, waardoor zij beter de lokale alcohol gerelateerde problematiek kan aanpakken. In het kader van deze nieuwe wet moeten er verschillende werkzaamheden plaatsvinden. Deze kunnen we onderverdelen  in 4 projecten: Project Paracommerciële instellingen, Project Jeugd en Alcohol, Project Toezicht en Handhaving en Project uitvoeringskader.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Opleiding HBO/WO Bestuursrecht
  • Minimaal 3 jaar ervaring in gelijksoortige functies, in 2 a 3 gelijksoortige opdrachten
  • Goed bekend met: de huidige Drank- en Horecawet,  de wijzigingen in de nieuwe Drank- en Horecawet, Toezicht en handhaving (beleid)
  • Wij zoeken iemand met volgende vaardigheden/ kwaliteiten: Communicatief
    vaardig, Goede schriftelijke vaardigheden, Zelfstandig, Kritisch, Nauwkeurig,
    Flexibel.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 26 september 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s