Gezocht: Klantmanager

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Alphen aan den Rijn in Zuid-Holland een Klantmanager van 1 november tot 31 december 2012 voor 36 uur per week met optie op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

Het (pro) actief en direct bemiddelen van klanten die klaar zijn voor de arbeidsmarkt. Contacten leggen met werkgevers. Activeren en motiveren van Wwb klanten om zo snel mogelijk in hun eigen levensonderhoud te kunnen voorzien.

Waar zijn wij naar op zoek?

Naar een kandidaat die: een caseload beheert op het gebied van de doelmatigheid;  intakegesprekken voert en rapporteert in het systeem; het bemiddelingsproces van
WWB klanten naar werk uitvoert; vacatures werft, matcht, selecteert, plaatst en
direct plaatsbare klanten begeleidt; problematieken herkent en de klant naar de juiste instantie doorverwijst; actief acquisitie pleegt bij de werkgevers in de regio.

Eisen:

  • Afgeronde HBO Opleiding
  • Bekend met de Alphense werkwijze
  • Kennis van GWS
  • Kennis van Sonnar
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met het begeleiden naar werk van WWB klanten
  • Affiniteit met hoogwaardige handhaving

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 21 september 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s