Gezocht: Adviseur Geo-informatie (Geodesie, BGT en Kadaster)

KMS Overheid zoekt namens de Provincie Gelderland een Adviseur Geo-informatie (Geodesie, BGT en Kadaster) van 1 november 2012 tot 31 oktober 2013 voor 40 uur per week met optie op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

Voor het team GEO, met circa 25 medewerkers, zoeken wij een Adviseur D, BGT en Kadaster die in principe per 1 november 2012 inzetbaar is.

 • Adviseren van de opdrachtgever op het gebied van geodesie, grootschalige topografie en kadaster, betreffende de uitvoerbaarheid, de haalbaarheid en de meest optimale presentatie in relatie tot het doel van de opdracht;
 • Doen van (verbeter)voorstellen voor het optimaliseren van de werkprocessen op basis van onderzoek naar nieuwe toepassingen en het analyseren en beoordelen van gebruikerswensen; tevens het implementeren van deze voorstellen;
 • Voeren van overleg met opdrachtgevers betreffende (kwaliteits-)eisen, doel en kosten van de opdracht;
 • Optreden als projectleider, hierbij zorg dragen voor de voorbereiding, de juiste randvoorwaarden en het opstellen van een projectplan;
 • Leiden van het project (BGT);
 • Coachen van medewerkers;
 • Begeleiden van productieprocessen.

Het Team GEO (Geodesie, Databeheer en Kadastrale informatie) verzorgt het gegevensbeheer van Beheer en Onderhoud wegen en beschikt over een eigen geodetische inwindienst. GEO is verantwoordelijk voor het beheer van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) en de registratie van de kabels en leidingen in het kader van de Wet Infrastructuur Ondergrondse Netten (WION). Daarnaast is GEO de Kadastrale ondersteuner voor de gehele provincie.

Waar zijn wij naar op zoek?

Kandidaatomschrijving: • Een relevante opleiding op HBO-niveau (bijvoorbeeld Geodesie of Geografie); • Uitgebreide kennis en ervaring met grootschalige topografie, geodetische processen, kadastrale informatie en vastgoedregistratiesystemen; •  Ervaring met de softwarepakketten ArcGIS en dgDialog BGT is een pré; • Beschikken over goede contactuele eigenschappen; • Hoge mate van vasthoudendheid voor wat betreft het bewaken van de voortgang van gemaakte afspraken en werkzaamheden; • In staat zijn zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken, waarbij stress-bestendigheid, klantgerichtheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit belangrijk zijn in het functioneren

Eisen: (er dient in het CV te worden toegelicht met welke aantoonbare ervaring de kandidaat aan deze eis voldoet)

 • De kandidaat dient uitgebreide kennis en ervaring met grootschalige topografie en geodetische processen te hebben. Dit betekent dat de kandidaat minimaal twee (2) jaar, in de afgelopen tien (10) jaar, op het gebied van grootschalige topografie en geodesie werkzaam moet zijn geweest
 • De kandidaat dient te beschikken over aantoonbaar hbo werk- en denkniveau betreffende het vakgebied (Geo-informatie). Dit dient te worden aangetoond middels:
  A) een relevante opleiding (met diploma) op HBO-niveau op bijvoorbeeld Geodesie of Geografie of gelijkwaardig;
  én
  B) minimaal twee (2) jaren, in de afgelopen tien (10) jaar, werkervaring als adviseur in het vakgebied Geo-informatie
 • De kandidaat dient kennis en ervaring met kadastrale informatie te hebben (minimaal 2 voorbeelden)
 • De kandidaat dient ervaring te hebben in het begeleiden van mensen in productieteams (minimaal 1 voorbeeld)
 • De kandidaat dient minimaal twee (2) referenties aan te leveren van relevante projecten/opdrachten in de laatste die (3) jaar, waar de kandidaat heeft opgetreden als projecteider of adviseur in het vakgebied geodesie of grootschalige topografie.
  Minimaal 1 referentie dient betrekking te hebben op een project/opdracht in het kader van de BGT en/of GBKN (Grootschalige Basiskaart Nederland).
 • Het curriculum vitae (cv) dient maximaal 7 pagina’s A4  te beslaan. Het cv dient volledig in het Nederlands te zijn. Gevraagde referenties dienen te zijn voorzien van een naam en telefoonnummer van de contactpersoon.

Wensen: (er dient in het CV te worden toegelicht met welke aantoonbare ervaring de kandidaat aan deze wens voldoet)

 • De kandidaat heeft ervaring met de softwarepakketten ArcGIS, dgDialog BGT en AutoCad.
 • De kandidaat heeft een opleiding of training projectmanagement (of gelijkwaardig) gevolgd.
 • Kandidaat is beschikbaar voor de gesprekken die voorlopig zijn gepland in week 41, op 11 oktober 2012

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 1 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s