Gezocht: medewerker personeels- en salarisadministratie

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een medewerker personeels- en salarisadministratie van 1 oktober tot 19 december 2012 voor 20 uur per week met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

De stafafdeling Ondersteuning heeft als taak het leveren van kwalitatieve en efficiënte dienstverlening aan de primaire afdelingen. Het cluster P&O van de Stafafdeling Ondersteuning is o.a. verantwoordelijk voor de ondersteuning van de gemeentelijke organisatie op het terrein van personeel en organisatie w.o. het voeren van de personeels- en salarisadministratie. I.v.m. geplande ziekenhuisopname van onze medewerker zoeken wij voor dit cluster een Medewerker personeels- en salarisadministratie (20 uur in onderling overleg in te delen)

De functie
• Maandelijks uitvoeren van de salarisadministratie;
• Maken van rapportages en overzichten voor het management en leidinggevenden;
• Aan- en afmeldingen pensioen e.d.
• Verdere inrichting c.q. optimalisering van het personeels- en salarissysteem.
• Aansluiting maken tussen de financiële administratie met betrekking tot de loonadministratie en het uitvoeren van de journalisering in de financiële administratie.
• Ondersteuning bij de mogelijke invoering van de werkkostenregeling.

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor deze functie beschik je minimaal over een afgeronde financiële MBO opleiding. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring op het gebied van salarisadministratie en tevens in het bezit van de PDL diploma. Je hebt zeer ruime kennis in het werken met ADP Perman en Multilink. Daarnaast kun je ook uitstekend uit de voet met Excel. Kennis van SAP is een pré.  Ook de kennis van de CAR-UWO en gemeentelijke rechtspositie een pré.

Eisen:

  • Minimale afgeronde financiële MBO opleiding
  • In bezit van Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Medewerker personeel- en salarisadministratie
  • Minimaal 1 jaar kennis en ervaring met ADP Perman en Multilink
  • Kennis en ervaring met Excel (het maken van draaitabellen (pivot table) rapportage’s en macro’s)
  • Kennis en ervaring met SAP HR
  • Kennis van CAR-UWO
  • In het cv dienen 2 referenties opgenomen te worden (naam referent, organisatie, telefoonnummer), de gehele aanbieding (cv, referenties en evt. motivatie etc.) mag niet langer dan 7 pagina’s zijn.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk de ochtend van 19 september 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s