Gezocht: klantmanager Inkomen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Klantmanager Inkomen van 1 oktober 2012 tot 31 maart 2013 voor 36 uur per week met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

Je hebt een eigen klantenbestand, bestaande uit uitkeringsgerechtigden op basis van de WWB, IOAW, IOAZ en WI. Je bent primair bezig met het (her-)beoordelen van de rechtmatigheid van (bijzondere-) bijstandsuitkeringen en IOAW-uitkeringen. Ook het geven van voorlichting c.q. instructie aan klanten behoort tot jouw takenpakket.

  1. Verricht specialistische werkzaamheden die voortvloeien uit het geformuleerde beleid en bestaande wet- en regelgeving,
  2. Adviseert over de beleidsuitvoering ten behoeve van een directe toepassing op het eigen werkterrein,
  3. Verricht beheerwerkzaamheden op het eigen vakgebied.
  4. Verricht overige werkzaamheden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau met succes afgerond. Deze opleiding heb je aangevuld met vakgerichte opleidingen/cursussen. Kennis van GWS en relevante werkervaring in een vergelijkbare functie is noodzakelijk. Je hebt een klant- en doelgerichte werkhouding die je weet te combineren met gevoel voor kwaliteit en integriteit. Daarnaast ben je een teamspeler die beschikt over daadkracht en zelfstandigheid om een eigen oordeel te kunnen vormen. Je beschikt over goede diagnostische en analytische vaardigheden om de cliëntsituatie goed in beeld te brengen. Het spreekt voor zich dat je communicatief sterk bent, zowel mondeling als schriftelijk.

  • afgeronde relevante HBO opleiding
  • je voldoet aan de  competenties Communiceren, Flexibiliteit, Kwaliteitsgericht, Resultaatgerichtheid, Stressbestendigheid
  • Relevante werkervaring (ruime ervaring als Klantmanager Inkomen)
  • kennis van GWS

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk de ochtend van 19 september 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s