Gezocht: zaakcoördinator Wabo / plantoetser bouwen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een zaakcoördinator Wabo/plantoetser bouwen van 27 september 2012 tot en met 31 december 2012 voor 30 uur per week met kans op verlenging met 4×3 maanden.

Functie-inhoud:

  • Behandelen van aanvragen omgevingsvergunning (onderdeel bouw) en het coördineren van de afhandeling hiervan (zaakcoördinator voor de toegewezen plannen).
  • Zowel juridisch als technisch toetsen van aanvragen aan het bestemmingsplan, bouwbesluit en bouwverordening.
  • Controleren van tekeningen en berekeningen.
  • Opstellen van de vergunningsvoorschriften en het voorbereiden van de omgevingsvergunning, c.q. het weigeren daarvan.
  • Voorbereiden en uitvoeren van omgevingsvergunningen voor planologisch strijdig gebruik.
  • Bijhouden Squit Xo, onderdeel bouwen voor behandelende plannen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Klant- en servicegericht
Onderzoekt interactief  wensen en behoefte van de (interne en externe) klant en handelt hiernaar. Toont eerlijkheid en integriteit, geeft een hoge prioriteit aan dienstverlening en klanttevredenheid.

Sturen op resultaat
Geeft richting, sturing en motivering aan taken van een individu en team voor het bereiken van doelen en resultaten. Brengt samenwerkingsverbanden tot stand en onderhoudt deze.

Plannen en organiseren
Bepaalt effectief doelen en prioriteiten van zichzelf en anderen.  Geeft benodigde acties, tijd en middelen aan om bepaalde doelen te bereiken.

Mondeling communiceren
Drukt zich zodanig uit dat de essentie bij de doelgroep overkomt en de relatie goed blijft. Kan eigen mening, ideeën, feiten of gevoelens op een beknopte en duidelijke manier onder woorden brengen.

Eisen:

  • diploma HTS bouwkunde, diploma ABW primair (ambtenaar bouwtoezicht I)
  • In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar voor of bij een gemeente werkzaam zijn geweest als plantoetser/zaakcoördinator Wabo
  • Kennis en ervaring met Squit onderdeel bouwen
  • Je levert een hoge productie met een goede kwaliteit (waarbij je dit toelicht in je CV)

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 20 september 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s