Gezocht: omgevingsjurist

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Omgevingsjurist van 1 oktober tot en met 31 december 2012 voor 36 uur per week met kans op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

Het team Veiligheid draagt zorg voor de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte. Ook worden toezicht en handhaving uitgeoefend op de deelgebieden die hieraan verbonden zijn. De terreinen waarop veiligheid actief is, zijn: bouwen, wonen, milieu, brandveiligheid, algemene plaatselijke verording (APV), openbare orde, rampenbestrijding en crisisbeheer. Een heel specifiek onderdeel van dit team is de brandweerorganisatie, die bestaat uit bijna 100 vrijwilligers.

Voor deze functie vragen zoeken wij een WO opgeleide jurist met relevante werkervaring. Je kunt zelfstandig juridische vraagstukken afhandelen en zelfstandig adviseren bij handhavingsvraagstukken en de correspondentie die daar bij hoort. Verder houd je je bezig met de juridische advisering van de toezichthouders (APV/Bouwen, wonen en milieu). Daarnaast vertegenwoordig je de gemeente tijdens bezwaar- en beroepsprocedures en adviseer je andere afdelingen vanuit het eigen taakgebied. Tenslotte borg je de juridische kwaliteitszorg van toezicht en handhaving.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt ruime kennis en ervaring op het gebied van omgevingsrecht, waarbij je in staat bent de deelgebieden afzonderlijk vanuit de inhoud te benaderen, maar ook het grotere geheel en de samenhang ziet.
De volgende gedragskenmerken bepalen jouw profiel: resultaatgericht, plannen en organiseren, omgevingsgericht handelen, nemen van initiatieven, probleemoplossend vermogen en analytische vaardigheden. Je bent flexibel en collegiaal en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Integriteit is een vanzelfsprekende eigenschap

Eisen:

  • CV van maximaal 3 pagina’s plus twee referenties van vergelijkbare opdrachten.
  • Aantoonbaar WO Rechtenstudie
  • Aantoonbaar beroepsopleiding Gemeentejurist
  • Aantoonbaar bestuursrechtelijke specialisatie qua opleiding (Bouwen, wonen & Milieu/Omgevingsrecht)
  • Aantoonbaar minimaal 7 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie, aantoonbare ervaring binnen de specialisaties Bouwen, wonen & milieu/Omgevingsrecht
  • Aantoonbare ervaring binnen middelgrote gemeenten in soortgelijke functie

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 14 september 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s