Gezocht: medewerker ondersteuning Zorg, welzijn en onderwijs

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Oost-Brabant een medewerker ondersteuning Zorg, welzijn en onderwijs vanaf ‘heden’ voor een periode van 2 maanden, 4 dagen per week.

Functie-inhoud:

De medewerker geeft vanuit de ondersteunende functie in de richting van de medewerkers beleid en ondersteuning van het cluster WBE uitvoering aan wet- en regelgeving op het terrein van het welzijnsbeleid. Is uit dien hoofde bijvoorbeeld belast met de uivoering van het subsidie-beleid (zowel incidentele als meerjarige) financiële subsidie van sociaal-culturele-, recreatieve-, sportieve- en welzijnsorganisaties.

Vooral ervaring met ISA (subsidiesysteem) en uitgebreide ervaring met
subsidieverstrekking (staat van inkomensoverdracht) zijn van belang.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Ervaring met uitvoering subsidiebeleid sociaal- culturele, recreatieve, sportieve en welzijnsorganisaties
  • Kennis van en ervaring met van subsidiëring vanuit gemeenten
  • Je voldoet aan de beschikbaarheideisen
  • Je voldoet aan de competenties: Probleemgericht werken, Expertise, Initiatief, Prestatie-oriëntatie, Intern ondernemen, Klantfocus, Betrouwbaarheid, Samenwerken

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We zijn door de opdrachtgever gevraagd zsm te reageren.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s