Gezocht: communicatieadviseur

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Drenthe een communicatieadviseur vanaf 1 oktober 2012 tot 1 februari 2013 voor 36 uur met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Je vervangt een vaste medewerker met zwangerschapsverlof. In deze baan ligt het grootste accent op advisering, een kleiner gedeelte van je taken is uitvoerend. Je bent adviseur en woordvoerder van een wethouder. Je signaleert knelpunten, analyseert deze en adviseert over mogelijke oplossingen. Ook adviseer je collega’s, managers en bestuur over de inzet van communicatiemiddelen. Daarnaast ben je ook degene die zélf een goed verhaal kan schrijven. Het komt ook voor dat je presentaties verzorgt en bijeenkomsten organiseert. Het aansturen van projecten kan ook bij je taken horen. Je werkt nauw samen met collega communicatieprofessionals, beleidsmakers en bestuurders van de gemeente. Je krijgt een belangrijke rol in de doorontwikkeling van de website, het intranet en social media van de gemeente. Je hebt als communicatieadviseur ook een taak binnen de crisis- en rampencommunicatie.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Een afgeronde communicatieopleiding op HBO-niveau
  • Ervaring in het opstellen van communicatieplannen en -adviezen en het inzetten van de daarbij aansluitende communicatiemiddelen
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als communicatieadviseur in de overheidssector
  • Er wordt voldaan aan de beschikbaarheidseisen
  • Ervaring met social media en digitale ontwikkelingen en je kunt deze ervaring vertalen naar de praktijk.
  • Aantoonbare ervaring in een politiek bestuurlijke omgeving

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 11 september 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s