Gezocht: senior medewerker RO, bestemmingsplannen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Medewerker Ruimtelijke Ordening, bestemmingsplannen vanaf  1 oktober 2012 tot 30 april 2013 voor 24 uur per week met kans op verlenging met 1×3 maanden.

Functie-inhoud

Het team Beleidsrealisatie, werkveld Bestemmingsplannen is op zoek naar een medewerker Bestemmingsplannen die per direct inzetbaar is om voor een aantal (kleine) gebieden het bestemmingsplan te actualiseren. Je bent voor verantwoordelijk voor het begeleiden van de bestemmingsplanprocedure(s); je bent een ervaren sparringspartner voor de andere bestemmingsplanmedewerkers en bij drukte spring je bij bij het begeleiden van postzegelplannen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor deze opdracht vragen wij ervaring met het zelfstandig begeleiden van grotere bestemmingsplannen, het inhoudelijk beoordelen van bestemmingsplannen en het opstellen van inspraak- en zienswijzenrapporten.  Verder is kennis vereist van het begeleiden en beoordelen van particuliere initiatieven.

  • Aantoonbare ervaring in de laatste 5 jaar met het begeleiden van bestemmingsplannen
  • Aantoonbaar minimaal 15 jaar planologische werkervaring
  • Aantoonbare werkervaring bij minimaal 4 middelgrote gemeenten
  • Aantoonbaar minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbaar minimaal 5 jaar coachingservaring

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com)

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 augustus 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s