Gezocht: werkcoach

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een Werkcoach vanaf  ‘heden’  tot 31 december 2012 voor 24 uur per week.

Functie-inhoud

In het kader van de wet werk en bijstand, ben je degene die de cliënten oppakt om de mogelijkheden naar werk en of scholing te bespreken. Je werkt met de participatieladdder en probeert het maximale uit cliënten te halen en een compleet beeld van hun situatie te vormen. Als werkcoach ben je als een spin in het re-integratieweb en regisseur voor de klant als het gaat om een (korte of lange) weg naar werk.  We werken met het systeem GWS-4all, dit kent geen geheimen voor je. Verder maken we gebruik van de WCM-tool van Matchcare, ook hiermee ben je bekend.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Minimaal HBO-opleiding afgerond
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als werkcoach gedurende de afgelopen 5 jaar
  • Aantoonbare ervaring met GWS-4all
  • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken:
    – Coachend / motiverend
    – Communicatief vaardig
    – Doortastend

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com)

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 19 augustus 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s