Gezocht: juridisch medewerker vergunningen RO

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Juridisch medewerker vergunningen – RO ter vervanging van zwangerschapsverlof vanaf 20 augustus tot 21 december 2012 voor 20 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Samen met een collega behandel en beoordeel je aanvragen om omgevingsvergunning met een ruimtelijke ordeningsaspect. Je verleent juridisch advies en adviseert het bestuur en andere collega’s. Het gaat hierbij onder andere over toetsing aan bestaande kaders en opstellen van motiveringen voor (weigerings)besluiten. Indien noodzakelijk stem je beleidskaders af met de beleidsafdeling.

Daarnaast behandel je, indien nodig, zelfstandig zienswijzen af en vertegenwoordigt de Gemeente  in bestuursrechtelijke procedures bij de commissie voor bezwaarschriften, de rechtbank en Raad van State.

Tot slot help je in voorkomende gevallen klanten aan het vergunningenloket. De nadruk ligt op het verstrekken van informatie over de (on)mogelijkheden over bestemmingsplannen. Voor de andere vakgebieden weet je met name de informatie te vinden.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Mimimaal een op het werkterrein gerichte HBO-opleiding
  • Ruime ervaring met omgevingsvergunningen met een ruimtelijke ordeningsaspect, inclusief  juridische procedures
  • Je hebt minimaal een referentie van een vergelijkbare opdracht in de regio
  • Je hebt een open, klant- en resultaatgerichte houding en kunt goed samenwerken. Je
    beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling
    als schriftelijk. Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling. Zorgvuldigheid, zelfstandigheid, het nemen van initiatieven en overtuigingskracht zijn daarbij belangrijke punten van aandacht.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 9 augustus 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s