Gezocht: adviseur monumenten

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een adviseur Monumenten vanaf 15 augustus tot 15 november 2012 voor 16 uur per week met optie tot verlenging.

Functie-inhoud:

Als adviseur ben je deskundige op het gebied van monumentenzorg. Je bent niet alleen op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving maar hebt ook kennis op het gebied van onderhoud en restauratie van monumenten in relatie tot subsidieverlening. In deze functie vervul je, zowel in- als extern, de volgende rollen:

  • je bent het aanspreekpunt voor burgers en monumenteigenaren;
  • je adviseert met betrekking tot subsidiemogelijkheden en handelt subsidie aanvragen zelfstandig af;
  • je bewaakt verschillende financiële budgetten voor monumenten;
  • je stelt adviezen op voor het bestuur (o.a. beleidsactualisatie, beschrijving en aanwijzing van monumenten);
  • je bent sparringpartner voor de beleidsadviseur monumenten en de teammanager

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Een collega met een relevante bouwkundige opleiding op HBO niveau met aantoonbare ervaring op het gebied van monumentenzorg.
  • Naast je vakinhoudelijke kennis heb je kennis van financieel beheer (ISV – en restauratie- subsidies).
  • Verder beschik je over de competenties klantgerichtheid, verantwoordelijkheid, probleemanalyserend vermogen, politiek-bestuurlijk bewustzijn en organisatiesensitiviteit. Je bent enthousiast, toont initiatief en bent resultaatgericht en uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 6 augustus 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s