Gezocht: P&O adviseur gemeente

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een P&O adviseur voor 36 uur per week vanaf 13 augustus 2012 tot 13 augustus 2013 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Als P&O adviseur adviseer en ondersteun je het management, zowel gevraagd als ongevraagd, bij de uitvoering van het HRM-beleid. Hierbij kun je o.a. denken aan werving & selectie, verzuimbeleid, gesprekkencyclus en nog vele andere onderwerpen. Je fungeert hierbij als sparringpartner en draagt zorg voor kennis- en informatieoverdracht. Je bent in staat om een goede vertaling te maken van de wettelijke kaders en de ontwikkelingen op het gebied van HRM naar de dagelijkse praktijk. In je functie als P&O adviseur heb je zowel oog voor de belangen van de organisatie, als voor de medewerkers.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je hebt enige jaren ervaring als P&O adviseur (bij sterke voorkeur) binnen de overheid. Je beschikt over een HBO opleiding op het gebied van Personeel & Organisatie. In je functie als P&O adviseur is het van belang dat je goed kunt luisteren naar de vragen van zowel management als medewerkers, zodat je een goede probleemanalyse kunt maken. Verder heb je een flexibele en dienstverlenende instelling. Je bent nauwgezet en laat je niet gauw uit het veld slaan, durft kritisch te adviseren en bent klantgericht ingesteld zonder hierbij het zakelijke aspect uit het oog te verliezen, sensitief zijn is hierbij wel van belang. Je stijl is pragmatisch en doordacht. Zowel in teamverband als zelfstandig werken gaat je goed af.

  • Je beschikt over de competenties: Organisatiesensitiviteit, Mondelinge communicatie, Luisteren, Beoordelingsvermogen, Kwaliteitsgericht en Klantfocus.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 4 juli 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s