Gezocht: beleidsmedewerker Samenleving

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Beleidsmedewerker Samenleving voor 32 uur per week vanaf  juli 2012 tot juli 2013 met kans op verlenging tot een jaar.

Functie-inhoud:

De unit Samenleving houdt zich bezig met veel aspecten uit de samenleving. Met partners in het veld wordt zorg gedragen voor voorzieningen voor jeugd, ouderen en andere doelgroepen. Inhoudelijk kan je denken aan preventief jeugdbeleid, zoals het onderwijsachterstandenbeleid, leerplicht, opvoedingsondersteuning en jeugdzorg. Ook uitwerking van de 9 prestatievelden van de Wet maatschappelijke ondersteuning vallen hieronder. 

Gedurende genoemde periode zal je breed worden ingezet als beleidsmedewerker en bij de uitvoering van het collegeprogramma. Samenwerking (ook met andere gemeenten) kan hiervan deel uitmaken.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je hebt minimaal een relevante HBO-opleiding met ruime aantoonbare kennis en ervaring in een vergelijkbare functie binnen een gemeentelijke organisatie.
  • Daarnaast heb je een brede visie op maatschappelijke ontwikkelingen.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 4 juli 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s