Gezocht: Projectleider Regionaal Groen

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Leiden een Projectleider Regionaal Groen voor 16 uur per week vanaf 10 juli 2012 tot 11 januari 2013 met kans op verlenging van 2×4 maanden.

Functie-inhoud:

Leiden trekt het Regionaal Groenproject bestuurlijk en ambtelijk. Je zorgt er voor dat de investeringen in de regionale groenprojecten (natuur en groene recreatie) van de grond komen. Dat vergt aansturing van de gemeenten in het project en overleg met andere overheden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • WO werk en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met projectmanagement
  • Aantoonbare ervaring met het aansturen van projecten met een sterk beleidsmatige insteek
  • Aantoonbare ervaring met het schakelen tussen overheden met diverse overheidsorganisaties
  • Je handelt resultaatgericht
  • Je bent communicatief sterk (aantoonbaar door communicatietrainingen)

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 3 juli 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s