Gezocht: werkmakelaar (2x)

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland twee werkmakelaars voor 36 uur per week vanaf 1 juli tot 30 september 2012 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Om directe uitstroom te bevorderen is de gemeente op zoek naar twee ervaren, resultaatgerichte werkmakelaars die in staat zijn om middels zijn/haar eigen netwerk (of in staat zijn dit in zeer korte tijd binnen de regio op te bouwen) WWB gerechtigden binnen een tijdsbestek van maximaal drie maanden te bemiddelen. Daarbij is het belangrijk dat de werkmakelaars in staat zijn om de doelgroep te “verkopen”aan de werkgevers. Verder kan gebruik worden gemaakt van loonkostensubsidie en werkgeverspremie.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Relevante afgeronde HBO opleiding
  • Actuele kennis van WWB en de recente wijzingen deze dienen duidelijk aantoonbaar in het CV terug te komen
  • Actuele ervaring met de uitvoering van de WWB binnen een gemeente
  • Minimaal 3 jaar actuele (commerciële) werkervaring als werkmakelaar en/of consulent werk & inkomen binnen een gemeente
  • Aantoonbaar regionaal netwerk

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 25 juni 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s