Gezocht: Geo-medewerker

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Utrecht een Geo-medewerker voor 24 uur per week vanaf 1 augustus 2012 tot 1 augustus 2013, met kans op verlenging van 1x 12 maanden.

Functie-inhoud:

Wij zoeken een geo-medewerker de belast gaat worden met de volgende werkzaamheden:

1) Het invoering van de voorlopige en definitieve geometrie in de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en het verwerken van meldingen (administratieve werkzaamheden) op de afdeling.

2) Het beheer van de Grootschalige Basiskaart aan de hand van revisiemetingen en stereo-kartering uit luchfoto’s (bij aanschaf stereokarteersoftware).

3) De geo-medewerker zal verder met de opbouw van de geometrie van de BGT worden belast. Hierbij moet rekening worden gehouden met de landelijke ontwikkelingen van de BGT, en de ontwikkelingen van het BGT-project binnen de gemeente.

4) De geo-medewerker zal ook worden inzet voor overige landmeetkundige werkzaamheden zowel in de binnen- als buitendienst en kan zonodig de landmeter in de buitendienst vervangen. Landmeetkundige werkzaamheden buiten zijn: Waterpassingen, Uitzetten van rooilijnen en eigendomsgrenzen, Inmeting van de situatie. Landmeetkundige werkzaamheden binnen zijn: Het maken van transactietekeningen (snippergroen), Het beheren en opwaarderen van de basiskaart, Het maken van uitzettekeningen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een kandidaat die beschikt over sociale vaardigheden, technisch inzicht en kunnen werken met productienormen en deadlines. Een kandidaat met een rijbewijs is een must, evenals relevante werkervaring, betrokkenheid en goede motivatie.

Eisen:

  • Via CV aantoonbaar minimaal een afgeronde MBO opleiding richting geodesie of landmeten
  • Via CV aantoonbaar ervaring met het werken met de automatiseringspakketten:  dg Dialog, Autocad en Arcgis
  • Via CV aantoonbaar minimaal drie jaar ervaring met het verwerken van geometrie in de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG)
  • Rijbewijs B

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 19 juli 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s