Gezocht: jurist

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een Jurist voor 16 uur per week vanaf  1 juli tot 1 november 2012.

Functie-inhoud:

Vanaf januari 2012 heeft de gemeente en actie gestart om oneigenlijk grondgebruik binnen de gemeente terug te vorderen en/of te verkopen. In sommige gevallen is verhuur ook mogelijk. In februari hebben ongeveer 300 eigenaren van woningen een brief ontvangen waarin is meegedeeld dat de gemeente de grond terugvordert of indien  mogelijk te koop aanbiedt aan de bewoners. Hierop hebben 240 huishoudens gereageerd.  Naar aanleiding van deze brief zijn er 85 huishoudens die zich beroepen op verkrijgende en bevrijdende verjaring. Deze huishoudens zijn inmiddels schriftelijk verzocht om bewijsstukken te overleggen, waarop kan worden aangetoond dat van verjaring sprake is.

Van u wordt verwacht dat u de bewijslast inzake  beroep op verjaring juridisch toetst, de verdere procedure in gang zet en deze zoveel mogelijk afhandelt. U dient zowel privaatrechtelijke als bestuursrechtelijk op de hoogte te zijn van de te doorlopen procedures.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Minimaal 5 jaar ervaring (in de afgelopen 7 jaar) met het werken bij lokale overheden in een juridische functie
  • Een afgeronde opleiding WO rechten
  • Ervaring (in de laatste 3 jaar) met procedures rondom oneigenlijk grondgebruik
  • De kernwaarden en competenties: Afspraak = afspraak, Klantgericht, Toekomstgericht, Integer en Veranderingsbereid, Nauwkeurig, Onder druk kunnen werken, Communicatief vaardig.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 29 juni 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s