Gezocht: specialisten Zaakgericht Werken Gemeente

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Brabant een drietal specialisten Zaakgericht Werken. Twee maal voor 36 uur per week van 1 augustus 2012 tot 1 augustus 2013 en eenmaal voor 18 uur per week van 1 augustus 2012 tot 1 februari 2013.

Functie-inhoud:

De kandidaat gaat werken binnen het gemeentebrede programma Zaakgericht Werken. Binnen dit programma worden alle afdelingen aangesloten op Zaakgericht Werken. De taken bestaan uit 2 onderdelen.

 1. Programma- en projectondersteuning en advisering op het vlak van zaakgericht werken.
 2. Applicatiebeheer, inrichting en doorontwikkeling van Verseon (het zaaksysteem van de gemeente)

Waar zijn wij naar op zoek?

Werkervaring is zeker een pré, maar geen eis. De gemeente zet een jong en enthousiast team in op het programma Zaakgericht Werken. Goede aansluiting op de mensen in dat team is minstens zo belangrijk als werkervaring.

Eisen:

 • Afgeronde opleiding HBO Informatiedienstverlening en management (IDM), differentiatie Documentaire informatiesystemen of HBO Hogeschool Management Documentaire Informatievoorziening (HMDI) danwel HEAO/HEO Bedrijfskundige informatica

De kandidaat beschikt over de competenties:

 • Leergierig
 • Flexibel; niet te beroerd om een stap extra te zetten als de situatie daar om vraagt
 • Goed bekend met de basisprincipes en theorie van zaakgericht werken
 • Ervaring met de invoering van zaakgericht werken bij andere gemeenten
 • Affiniteit met techniek, met kennis van Verseon of vergelijkbaar zaaksysteem
 • Brede kennis van gemeentelijk processen
 • Communicatief sterk, gemakkelijk benaderbaar
 • Weet zaakgericht werken voor de lijnorganisatie te vertalen in hun belevingswereld en vaktaal
 • Goede beheercapaciteiten en daarmee betrouwbaar, nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidsgevoel
 • Is zich bewust van de afhankelijkheid van de organisatie van de systemen rondom Zaakgericht Werken en weet gebruikers verder te helpen met hun vragen en problemen

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 20 juni 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s