Gezocht: organisatieadviseur, kwartiermaker sociaal makelpunt

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Utrecht een organisatieadviseur / kwartiermaker sociaal makelpunt voor 20 uur per week vanaf 2 juli 2012 tot 31 december 2012.

Functie-inhoud:

De opdracht voor de kwartiermaker is:

  1. Realiseer per 1 januari 2013 het Sociaal Makelpunt, welke in ieder geval beschikbaar is voor klanten in het kader van Werk & Inkomen en de Wet maatschappelijke ondersteuning.
  2. Stuur de pilot Integraal Werken aan en zorg dat deze input levert voor het Sociaal Makelpunt.

Meer informatie over probleem- en doelstelling en deelopdrachten is opvraagbaar.

Waar zijn wij naar op zoek?

De kwartiermaker is een sterke netwerker en is in staat partijen te enthousiasmeren om bij te dragen aan de opdracht. Hij/zij is pro-actief, heeft een mentaliteit van aanpakken en er op af gaan, is zakelijk, heeft veel kennis en ervaring over de werkvelden van Welzijn, Zorg en Sociale Zaken. De kwartiermaker heeft een scherp analytisch en beoordelingsvermogen, is in staat om op verschillende niveau’s een sparringspartner te zijn: bestuurlijk, management, uitvoerend en de klant. Hij/zij is praktisch en pragmatisch op uitvoerend niveau, weet planmatig te werken en heeft goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden.

Eisen:

  • Via CV aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van methodieken voor de aanpak van meervoudige gezinsproblematiek.
  • Via CV aantoonbare inhoudelijke kennis van één van de werkvelden Welzijn, Zorg en Sociale Zaken.
  • Via CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Via CV aantoonbaar minimaal 2 jaar ervaring met het inzetten van methodieken waarbij het eigen netwerk van het gezin en/of vrijwilligers worden ingezet om de problematiek aan te pakken
  • Via CV aantoonbaar ervaring als projectleider in minimaal 3 projecten waarbij samengewerkt wordt met verschillende partijen waaronder de gemeente, instellingen en interne afdelingen
  • Via CV aantoonbaar 2 jaar ervaring in het aansturen en coachen van een team van minimaal 6 specialisten op het gebied van Zorg, of Welzijn, of Sociale Zaken
  • Via CV aantoonbaar minimaal 1 jaar ervaring met het omschrijven en opstellen van werkprocessen
  • Via CV aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring met het werken binnen één van de werkvelden Welzijn, Zorg en Sociale Zaken

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 22 juni 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s