Gezocht: Juridisch medewerker omgevingsrecht

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Juridisch medewerker omgevingsrecht voor 28 uur per week vanaf 2 juli 2012 tot 1 oktober 2012 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Je geeft juridische adviezen en ondersteunt je collega’s op het gebied van vergunningverlening, handhaving en toezicht. Aanvankelijk zal de nadruk liggen op handhavingtrajecten. Tot je takenpakket behoren dan onder meer het maken van voorstellen tot handhaving, aanschrijvingen en sanctiebesluiten alsmede de ten uitvoerlegging van sanctiebesluiten. Je begeleidt het handhavingproces en vertegenwoordigt de gemeente in bestuurlijke procedures.

Met de ervaringen die je hebt opgedaan – en die je opdoet – in handhavingtrajecten lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van een geïntegreerde manier van handhaven binnen het totale taakveld van de afdeling.

Samen met je collega’s draag je er zorg voor dat de regelgeving op het gebied van bouwen en wonen, (brand)veiligheid, milieu en het openbaar gebied door burgers en bedrijven wordt nageleefd. Dit alles voor het behoud van een leefbare en veilige woon-, werk- en verblijfsomgeving. Ook de privaatrechtelijke handhaving behoort tot de taak van jou en je collega’s.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je beschikt over een juridische opleiding op tenminste hbo-niveau zoals bijvoorbeeld hbdo-fysieke leefomgeving of hbo-rechten.
  • je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Je kunt burgers en bedrijven goed uitleggen waarom de gemeente handhavend optreedt doordat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.
  • Goed luisteren en oog voor de mens achter de kwestie kenmerken jou in je handelen. Je bent in staat onafhankelijk een goed oordeel te vormen.
  • Je hebt affiniteit met het totale werkveld van de afdeling, bent breed inzetbaar en je bent bereid eventuele aanvullende opleidingen te volgen.
  • Je kunt minimaal een referentie van een vergelijkbare opdracht laten zien

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 15 juni 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s