Gezocht: twee reïntegratiecoaches

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Drenthe twee re-integratiecoaches voor 36 uur per week vanaf 1 juli 2012 tot 1 januari 2013. Om eindresultaat 2012 te halen in trede 3 en 4 is extra inzet van twee re-integratiecoaches nodig.

Functie-inhoud:

 • verantwoordelijk voor je caseload (trede 3 en 4) waarbij aan de hand van een intake de mogelijkheden van arbeidsinpassing bepaald wordt
 • met de klant afspraken maken over het te volgen traject en op basis hiervan contracten afsluiten met de klant en met de uitvoerende instellingen
 • regie voeren over de trajecten en de voortgang bewaken  
 • zonodig een maatregel opleggen
 • samenwerken met instellingen en re-integratiebedrijven
 • bruggen bouwen tussen je collega-re-integratiecoaches (treden 5/6 en 3/4)
 • nauw samenwerken met inkomensconsulenten

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt goede communicatieve vaardigheden, kunt goed analyseren en je durft stelling te nemen (besluitvaardig). Je bent initiatiefrijk, assertief én pro-actief; je hebt een stevige persoonlijkheid. Daarnaast ben je flexibel en kun je goed samenwerken.

Eisen:

 • Opleiding HBO sociaal jurdisiche dienstverlening of Juridische kwaliteitszorg gemeentelijke sociale dienst of  HBO maatschappelijk werk
 • Specialistische kennis op gebied van re-integratie en GWS
 • Ruime recente ervaring (3 jaar) op gebied van re-integratie met trede 3 en 4
 • Recente werkervaring (1 jaar)  met GWS
 • Er wordt voldaan aan de beschikbaarheideisen start is 1 juli 2012

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 7 juni 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s