Gezocht: medewerker Handhaving Milieu

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Groningen een Medewerker Handhaving Milieu voor 36 uur per week vanaf 18 juni 2012 tot 31 augustus 2012 met optie tot verlenging met 7 maanden.

Functie-inhoud:

 • Zorgt voor de handhaving van verleende vergunningen, besluiten, kennisgevingen op het terrein van de afdeling. Het betreft voornamelijk de complexe bouwwerken en bedrijfspro­cessen.
 • Zorgt voor de handhaving op illegale activiteiten op het terrein van de afdeling.
 • Coördineert de hem toegewezen ‘zaak’ vanaf intake t/m bezwaar en beroep.
 • Stelt de nodige bestuurlijke waarschuwingen en beschikkingen op.
 • Stemt de handhaving af met de betreffende specialisten binnen en buiten de afdeling en vraagt zo nodig interne of externe adviezen.
 • Adviseert over handhavingaspecten ten behoeve van besluitvorming.
 • Adviseert bij vergunningverlening, handhaving, bij hoorzittingen aan het College en aan andere afdelingen.
 • Vertaalt wetsontwikkelingen en lokale ontwikkelingen binnen het verantwoordelijkheids-gebied en brengt deze in binnen de eigen organisatie of extern.
 • Geeft vorm en inhoud aan voorlichting en treedt in overleg met burgers en bedrijven.

Waar zijn wij naar op zoek?

Ter vervanging wegens ziekte zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar een medewerker handhaving bij de afdeling Vergunningverlening & Handhaving. De medewerker moet zonder een inwerkperiode direct inzetbaar zijn.

 • Afgeronde HBO opleiding op het gebied van Bouw of Milieu (veiligheid)
 • Specialistische kennis van BRZO inspecties door een externe partij en ervaring in het verlenen van milieuvergunningen / omgevingsvergunning milieu
 • Minimaal 5 jaar recente werkervaring in de gevraagde functie
 • Er wordt voldaan aan de beschikbaarheideisen
 • Competenties: Contactuele vaardigheden, Zelfstandig, Analytisch, Creatief, Flexibel, Initiatief, Incasseringsver­mo­gen, Sociaalzakelijk, Inlevingsvermogen, Verantwoordelijk.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 6 juni 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s