Gezocht: Specialist Gemeentelijk Accommodatiebeleid

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een Specialist Gemeentelijk Accommodatiebeleid voor 16 uur per week vanaf 11 juni 2012 tot 11 juni 2013.

Functie-inhoud:

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het opzetten en vorm geven van een gemeentelijk accommodatiebeleid binnen de gemeente.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond op het gebied van Vastgoed & Makelaardij of Bouwmanagement & Vastgoed. Tevens heb je meerdere jaren werk- en advieservaring op het gebied van het opstellen van een accommodatiebeleid binnen de gemeentelijke organisatie en weet je dit beleid te implementeren en breed te borgen in de organisatie. Ook ben je bekend met huurberekeningen en vierkante meter normering. Je hebt een passie voor vastgoedstrategie en een antenne voor de ontwikkelingen in de markt. Adviseren en onderhandelen behoren tot je sterke punten, evenals klantvriendelijkheid en het verlenen van service op professionele wijze.

Eisen:

  • Relevante HBO opleiding afgerond op het gebied van Vastgoed & Makelaardij of Bouwmanagement & Vastgoed
  • Minimaal 2 jaar werk- en advieservaring op het gebied van het opstellen van een accommodatiebeleid binnen de gemeentelijke organisatie
  • Minimaal 2 jaar ervaring met het opstellen van een gemeentelijk vastgoedbeleid
  • Kennis en ervaring op het gebied van huurberekeningen, vierkante meter normering en de ontwikkelingen in de gemeentelijke vastgoedmarkt

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s