Gezocht: WMO-consulent

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een allround WMO-consulent voor 32 uur (4 dagen) per week vanaf 1 juni voor een periode van 4 maanden.  Wegens de verhoogde werkdruk zijn wij op zoek naar tijdelijke ondersteuning voor het team dat de WMO indicaties verricht. De duur van de opdracht is 4 maanden, en wij zijn op zoek naar een WMO-consulent die geen (lange) vakantie heeft gepland in deze periode.

Functie-inhoud:

Als WMO consulent ben je verantwoordelijk voor de intake van klanten die mogelijk in aanmerking komen voor een WMO voorziening. Hierbij wordt “het gesprek” met de klant al zoveel mogelijk volgens de principes van “de kanteling” ingestoken. Vervolgens stel je indicaties voor de (complexe) WMO aanvragen. Je bepaalt of er voldoende medische informatie voorhanden is om tot een juiste advisering te komen of dat aanvullend medisch advies nodig is. Verder vraag je offertes aan en beoordeel je offertes van WMO voorzieningen. Je stelt rapportages op met daarin een indicatie en selectievoorstel en je stelt beschikkingen op. Kortom; je bent verantwoordelijk voor het hele proces van afhandeling vanaf het moment van de aanvraag tot en met het besluit.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal HBO-opleiding afgerond
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als WMO-consulent gedurende de afgelopen 5 jaar
  • Voldoende aantoonbare kennis en WMO-werkervaring met het pakket GWS4ALL
  • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken: – Goede contactuele en schriftelijke vaardigheden – Resultaatgericht –  Analytisch – Stressbestendig – Inlevingsvermogen
  • U beschikt over minimaal 2 referenties van vergelijkbare projecten/opdrachten

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 23 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s