Gezocht: systeembeheerder

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een systeembeheerder voor 36 uur per week vanaf 1 juni voor een periode van 5 maanden (en kans op verlenging met 2×3 maanden). 

Functie-inhoud:

Het cluster Informatie verzorgt de documentaire informatievoorziening (DIV) en informatie & communicatietechnologie (ICT) voor de organisatie. Binnen de ICT zijn onze medewerkers verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle hardware, software en communicatiefaciliteiten (waaronder telefoonbeheer), alsmede de kennis van de toepassing van deze middelen in processen, producten en diensten. De flexibilisering van deze diensten heeft momenteel onze bijzondere aandacht.

Tijdens deze opdracht ondersteun je de systeembeheerder bij het inrichten van werplekken en het uitrollen van de voorbereidingen voor het project Het Nieuwe Werken. Je onderzoekt het applicatie- en systeemgebruik van de medewerkers en zoekt uit hoe we daar in het project het beste op kunnen inspelen. Daarnaast bereid je (nieuwe) end-user-devices voor en implementeer je deze.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • minimaal MBO-diploma behaald
  • werkervaring in een soortgelijke functie gedurende minimaal 3 jaar in de afgelopen 5 jaar
  • Kennis van en ervaring met gevirtualiseerde omgevingen en werkstations
  • aantoonbare kennis op basis van Microsoft gecertificeerde opleidingen, blijkend uit certificaten  en bekendheid met Citrix
  • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken: – klantgerichtheid – proactiviteit – oplossingsgericht – flexibel
  • U beschikt over minimaal 2 referenties van vergelijkbare projecten/opdrachten

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 29 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s