Gezocht: senior loopbaanadviseur

KMS Overheid zoekt namens de Sociale Verzekeringsbank,  standplaats Amstelveen, een Senior Loopbaanadviseur vanaf 1 juni tot 1 december 2012 voor 24-27 uur per week (3 dagen), met kans op verlenging met 2×3 maanden.

Functie-inhoud:

Het Loopbaancentrum van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) ondersteunt management en medewerkers van de SVB op het gebied van employability en ontwikkeling. Zo verzorgt zij onder meer vrijwillige loopbaanadviezen, begeleiding van werk naar werk en workshops op het gebied van employability.

Als senior adviseur wordt verwacht dat je naast de reguliere activiteiten HR brede projecten kan oppakken en ervaring hebt als projectleider. Bij grote veranderprocessen weet je welke impact dat heeft op het gebied van mobiliteit en kan je hierover adviseren. Op basis van vragen uit de organisatie ontwikkel je maatwerktrajecten en draag je bij aan het ontwikkelen en implementeren van concern brede mobiliteitsinstrumenten.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je beschikt over een HBO+ /WO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van loopbaanbegeleiding. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid. Belangrijke competenties voor deze functie zijn, naast de kerncompetenties samenwerken en verandervermogen, de competenties oordeelsvorming, interpersoonlijke sensitiviteit, organisatiesensitiviteit, betrokkenheid, motiveren en overtuigingskracht. Daarnaast ben je proactief en flexibel.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste proactieve senior loopbaanadviseur voor de duur van een half jaar. Werkzaam voor 3 dagen in de week (24 of 27 uur) te weten de maandag, dinsdag en donderdag. Standplaats is Amstelveen.

Eisen:

  • Afgeronde HBO+-opleiding, met specialisatie loopbaanadvies
  • Casemanagement
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als loopbaanadviseur
  • Werkervaring als projectleider met als resultaat minimaal twee afgeronde projecten op gebied van loopbaanbegeleiding
  • Ervaring met het geven van workshops blijkend uit minimaal 2 door de kandidaat gegeven workshops op het gebied van employability
  • Kandidaat reist aantoonbaar per openbaar vervoer en/of ongemotoriseerd van woning naar werk en v.v. voor ten minste 80% van de reisafstand
  • In bezit van één of twee referenties van vergelijkbare opdrachten.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referentie(s) van vergelijkbare projecten aan:  vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 17 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s