Gezocht: toezichthouder BOA

KMS Overheid zoekt namens de regionale Milieudienst West-Brabant een toezichthouder BOA vanaf “nu” tot en met 31 december 2012 voor 36 uur per week.

Functie-inhoud:

  • Je voert toezicht- en handhavingstaken uit binnen domein 1,  op grond van de wegenverkeerswet en de APV zoals hondenpoep, vernielingen, hangjeugd en afvaldumping;
  • geeft voorlichting aan burgers en bedrijven en handelt eventuele klachten af;
  • treedt indien nodig corrigerend en/of verbaliserend op;
  • rapporteert je bevindingen aan de gemeente en onderhoudt contacten met verschillende partijen zoals vertegenwoordigers van gemeente/provincie, politie, milieu-inspectie en milieuorganisaties e.d.;

Waar zijn wij naar op zoek?

  • We vinden dat je als toezichthouder/boa moet beschikken over goede communicatieve- en sociale vaardigheden en een flexibele werkhouding;
  • willen graag dat je in bezit bent van een mavo-diploma aangevuld met een BOA-diploma;
  • zoeken een collega die het geen probleem vind om onregelmatige diensten te draaien;
  • verwachten dat je zelfstandig kunt werken en dat je hiernaast besluitvaardig bent met een klantgerichte houding
  • Minimaal één referentie van een vergelijkbare opdracht.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referentie(s) van vergelijkbare projecten aan:  vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 22 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s