Gezocht: teamleider Financiën

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een teamleider Financiën vanaf 2 juli tot en met 31 december 2012 voor 21 uur per week.

Functie-inhoud:

Als teamleider ben je de inhoudelijke vraagbaak en klankbord voor collega’s binnen het team Financiën. Op een coachende wijze coördineer je het team en draag je zorg voor de PIOFAH-taken. Je bent in staat het overzicht te bewaren en de financiële processen te coördineren. Daarnaast hou je regie op de uitvoering van het planning & controlproces. Als concernadviseur signaleer je ontwikkelingen en vertaal je deze naar het vakgebied, waarbij je ook zorgt voor afstemming zowel binnen als buiten het team. Gevraagd en ongevraagd adviseer je o.a. je afdelingshoofd, het management, directie en bestuur. Bij bijzondere vraagstukken en projecten wordt van je verwacht dat je op basis van je expertise en ervaring een adviserende maar ook aanjagende rol aanneemt.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde financiële HBO-opleiding (bv. HEAO-BE of HBDO-financiën).
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante ervaring op aansturing van een financieel team en de uit te voeren werkzaamheden.
  • Je bent in staat het beste in je collega’s naar boven te halen. Naast het behalen van de resultaten, is de ontwikkeling van het team voor jou een belangrijk onderdeel van je functie. Complexe situaties kun je goed analyseren en beoordelen.
  • Je hebt ervaring met procesverbetering, digitalisering en automatisering. Innovatie en vernieuwing zijn daarbij enkele kernwoorden.
  • Je begrijpt het politiek bestuurlijke proces, de rollen van alle partijen en de plaats van het cluster Financiën daarin.
  • Verdere competenties die je hebt ontwikkeld en mag rekenen tot je bagage zijn organisatiesensitiviteit, probleemanalyse en overtuigingskracht.
  • Competenties innovatief & vernieuwend en teamontwikkeling machtig (concrete voorbeelden in CV)
  • Minimaal één referentie van een vergelijkbare opdracht.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referentie(s) van vergelijkbare projecten aan:  vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 21 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s