Gezocht: medewerker vergunningen WABO Milieu

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een Ondersteuner aanvragen WABO-activiteit Milieu voor 18 uur per week, vanaf “nu” voor de periode van 5 maanden.

Functie-inhoud:

Wij zoeken iemand die tijdelijk kan helpen met het behandelen van aanvragen om een vergunning in het kader van de WABO, specifiek voor de activiteit milieu. Deze taak zal per 1 maart 2013 overgedragen worden aan de omgevingsdienst Flevoland, Gooi- en Vechtstreek. In het kader van deze overgang is het niet wenselijk om vacatureruimte nu in te vullen. Er worden echter wel aanvragen gedaan die afgehandeld moeten worden. Op dit moment liggen er 2 aanvragen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring gedurende de laatste 5 jaar in een vergelijkbare functie
  • Het kunnen werken met registratiesysteem SBA
  • Kennis van de WABO, blijkend uit afgeronde opleiding of cursus
  • Specialistische kennis op het gebied van milieuwetgeving, blijkend uit afgeronde opleiding of cursus
  • Je hebt minimaal twee referenties van vergelijkbare opdrachten

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 16 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s