Gezocht: senior juridisch adviseur concernniveau

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een senior juridisch adviseur voor 24 uur per week, vanaf 16 mei tot 15 september 2012.

Functie-inhoud:

Je geeft als juridisch adviseur juridische ondersteuning en advies op concernniveau aan de verschillende organisatieonderdelen en aan het bestuur. Dit advies richt zich met name op het gebied van het privaatrecht, in het bijzonder het verbintenissenrecht, eigendomsrecht, aansprakelijkheid, onrechtmatige daad en intellectuele eigendom. Daarnaast adviseer je met je kennis van Europese regelgeving zoals aanbestedingen, mededinging en staatssteun. Ook draag je samen met de andere teamleden zorg voor de juridische kwaliteitszorg in de organisatie.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een ruim academisch werk- en denkniveau en je hebt een master Nederlands Recht, bij voorkeur afstudeerrichting Burgerlijk recht. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met privaatrechtelijke en Europees-rechtelijke advisering. Bij voorkeur heb je werkervaring in een overheidsorganisatie. Je kunt je goed inleven in het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. Je kunt omgaan met belangentegenstellingen, bent overtuigend en sterk in onderhandelingen. Je bent gericht op samenwerken, met behoud van je zelfstandigheid. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zijn uitstekend. Plannen en organiseren kun je als geen ander.

Eisen:

  • Ruim academisch werk- en denkniveau en de masters Burgerlijk Recht.
  • Overtuigend en sterk in onderhandelen. Uitstekend in plannen en organiseren.
  • Bij voorkeur werkervaring bij een overheidsorganisatie met een goed inlevingsvermogen in een politiek/bestuurlijke werkomgeving.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring met privaatrechtelijke en europees-rechtelijke advisering.
  • Aantoonbare kennis van het europees recht.
  • Kennis en ervaring met privaatrecht, in het bijzonder het verbintenissenrecht, eigendomsrecht, aansprakelijkheid, onrechtmatige daad en intellectuele eigendom.
  • Kennis en ervaring met advisering  tean aanzien van Europese regelgeving zoals aanbestedingen, mededinging en staatssteun.
  • Je bent per direct beschikbaar.
  • Je hebt minimaal een referentie van een vergelijkbare opdracht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 16 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s